måndag 16 maj 2011

Tillbaka till en normal vardag

Ja, förra veckan var verkligen intensiv! Inte så att vi gjorde en massa saker utan för att det både var HockeyVm och Eurovison song contest på samma vecka. Vår tv är nog fortfarande i chock efter den veckan, vi tittar ju väldigt sällan på tv i normala fall. Oftast blir det bara till helgen när det är Så ska det låta eller Mästarnas mästare. Tre kronor började med en ruggigt dålig match mot Norge, men sen vände det och dom tog sig vidare ända in i finalen. Där mötte dom Finland, första perioden var tvekande men ändå med energi, andra perioden var mycket bättre och tredje perioden var katastrofalt dålig. 6-1 slutade matchen, ett silver fick Kronorna med sig hem. Och vi här hemma var djupt besvikna över detta. Mycket tråkigt. Visst är det fint med ett silver, första medaljen på flera år, men dom gav i princip bort seger i sista perioden. Och Viktor Fasth som varit en strålande målvakt (debutant i VM), han blev sviken av sina lagkamrater i den sista perioden. Han stod helt ensam och kämpade tappert. Tråkigt att se.

Sen fick vi följa Eric Saade som kämpade sig ända fram till en hedrande tredje plats! Mycket härligt. Saade var otroligt duktig och gjorde ett jätte fint framträdande. Känns bra att Sverige är med i leken igen. *ler*

Och nej denna blogg har inte helt plötsligt gått och blivit en hockeyblogg eller en schlagerblogg. Men hockeyn har blivit ett intresse för det är svårt att undvika att bli intresserad när man har en sambo som har en stor passion för hockeyn. Hans intresse är stort och det är svårt att låta bli att dras med i hans iver! Och sen så har han tålmodigt förklara om och om igen alla regler, spelsätt, olika positioner och spelets dynamik för mig så nu förstår jag vad som händer där ute på isen. Schlagern har med blivit en slags tradition, detta är tredje gången vi ser på den tillsammans. Första gången så bokade vi "date" varje lördag, vid varsin datorn och 65 mils stort avstånd emellan oss. Så därför känns det väldigt speciellt att fortsätta den traditionen. *ler* Men nu är vi tillbaka i vardagen och snart så kommer det trilla in en massa rec här för läst har jag ändå gjort mellan all hockey och all schlager *ler*.  Vardagen rullar ju på i samma hjulspår än så länge, men jag har nog en arbetsträning på gång. Sen är det dags för ännu ett möte nu på onsdag med arbetspsykologen. Och vi måste ringa en veterinären, Alexs hosta vill inte ge sig alls. Jag är orolig för honom nu, tycker inte om när djuren inte mår bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar