söndag 4 september 2011

Augusti

 Här kommer månadens lista, något sen som vanligt *ler* Men har ju haft fullt upp med nya praktiken så har inte riktigt orkat. Men här är den då, en ovanligt bra månad faktiskt. Med en väldigt fin blandning deckare, ungdoms, mörka relationsdrama och lättsmält underhållning.
Som vanligt, så säg till om det är någon ni vill ha en längre rec av direkt. 

Augusti

Elly Griffith, Huset vid havets slut ****
Harlan Coben, Den enda lögnen *** Paul Copeland, distriktsåklagare, lever med minnet av den där natten för så många år sedan. Då fyra ungdomar försvann, två hittades döda, två hittades aldrig. Den ena var Pauls syster. Nu är det någon som verkar veta något om den natten och Paul vill veta sanningen men vågar han det egentligen? Och vad är sanningen värd?
Lee Child, Dollar ***
Sarah Dessen, Mitt perfekta liv *** Macy, en perfekt och skötsam ung kvinna, som gör allt rätt och bara vill vara till lags. Men en sommar så förändras allt och hon lär sig att livet inte bara är ett måste. Sommarsöt och sockervarm bok.
Emmy Abramhamson, Min mamma är utläning och pappa är snäll **** Om kulturkrockar, kärlek, om mammor som är jobbiga och pappor som inte är där. Om att svika sin bästis. Fylld av humor, värme och galenskap. Charmig
Meg Rosoff,  Den jag var****
Barbra Vine, Strandsatt **** Om besatthett, om kärlek och svek. Om otrohet och brustna illusioner. Om att hamna utanför och att komma för nära. Om sanningar och lögner
Majgull Axelsson, Is och vatten, Vatten och is****
Karin Alvtegen, En sannolik historia *** En söt och varm kärlekshistoria, med charm och ett fint innehåll. Om att våga tro och drömma.
Thomas H Cook, Det som göms under sten **** Rec kommer
John Harvey, Av kött och blod *** Rec kommer
Peter Robinson, Efter alla år av saknad *** Ännu ett fall med Alan Banks, om en ung pojke som försvinner och om ett fall som anknyter till Banks egna barndom.
Mats-Eric Nilsson, Smakernas återkomst *****  Rec kommer, en present ifrån Underbar *ler*
Val McDermid, Under ingrodda ärr **** Rec kommer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar