måndag 21 december 2015

Årets sista inlägg

Jag skulle under helgen rensat undan de allra sista oskrivna recensionerna som väntar på sin tur men istället blev jag liggande i en riktigt otäck influensa. Idag mår jag bättre men snart är det jobb och sedan går jag på ledighet. Julen står för dörren och därefter kommer nyårsfirandet. Men i år så är vårt firandet präglat av både sorg och saknad eftersom den 29/12-14 så kom vi hem ensam med ett tomt koppel. Vår älskade JumJum hade fått somna in och vandrat vidare ensam över regnbågsbron.  Som ni ser har jag ändrat bakgrunden, det brinnande ljuset är till alla er som precis som vi firar jul och nyår med sorg och saknad i era hjärtan.

Så detta blir det sista inlägget ifrån mig detta året. För jag lär inte hinna eller orka skriva något under de följande två veckorna. Från den 27 och en vecka framåt så kommer jag och kära sambon har vår första långa ledighet på väldigt länge så då ska vi bara njuta, sova så mycket vi kan, läsa massor, gå långa promenader och bara vara. Samt fira JumJum och hans liv.

Men första veckan i januari då kommer det istället mängder av recensioner, årslista, sammanfattningar och en hel del annat trevligt. Så jag hoppas alla mina läsare återvänder hit då!

Ett extra stort tack till alla förlag och författare som under 2015 förgyllt min läsning med massa fina recensions-exemplar!

Ha en riktigt fin jul och ett riktigt gott nytt år till alla bloggare och alla mina läsare! Hoppas julen och nyår blir precis så som ni vill ha den! Ta hand om er nu och krama era nära och kära lite extra hårt!4 kommentarer:

 1. Tack för i år, Helen, och hoppas att 2016 blir ett bra år för dig med mindre av allt det där onda och tröttande du råkade ut för 2015. Ha en fin långledighet nu! Kram,

  SvaraRadera
 2. God jul och gott nytt år! Tack för så många fina och intressanta inlägg under året :)

  SvaraRadera
 3. Vilken fantastiskt fin recension du skrev om Miniatyrmakaren, håller med om allt. God jul och gott nytt år! :-)

  SvaraRadera
 4. God jul, hoppas ni får en skön ledighet.

  SvaraRadera