onsdag 26 augusti 2015

Utlottning! Uppdaterat!OBS: Avslutad!

OBS: Skrev fel datum.... så kan det gå när hjärnan inte är riktigt med :) tävlingen slutar den 6/9 och inte 6/8.

Nu börjar sommaren gå mot sitt slut och hösten är alldeles runt hörnet. Vädret har under senaste tiden varit mer somrigt än på hela sommaren men kvällarna andas höst. Så varför inte ordna en utlottning! För att fira sommaren som varit men också för att fira hösten som kommer.

Det är Anna Jakobsson Lund på Annorlunda förlag som ordnat ett fint paket som jag kan lotta ut. Först ut så har vi hennes egna bok Tredje Principen, svensk dystopi av mycket hög kvalitet. Ni som ännu läst den passa på att försöka vinna den nu så hinner ni läsa den innan del två kommer senare i höst! I paketet finns även en SFI-novellsamling med 26 historier, alla skrivna av svenska författare men på engelska!  I paketet finns också en riktigt snygg tygkasse, på bilden nedan syns två kassar men den ena är min! Jag lade dom bredvid varandra så att jag skulle få med både framsidan och baksidan, så det är alltså bara en tygkasse med i paketet!

Så vad behöver ni göra då för att få en chans att vinna?


  1. Skriv en kommentar här om att ni vill delta, det ger er en lott
  2. Om ni har en blogg tipsa gärna om utlottningen på den, det ger er en lott
  3. Om ni känner för det så får ni gärna tipsa om hur ni gör för att göra hösten riktigt mysig!
Det är allt och ni har fram till den 6/9 på er! Lycka till!

Boktitlarna är lite svåra att läsa på bilden men det är alltså Tredje principen av Anna Jakobsson Lund och antologin Waiting for the machines to fall asleep.


32 kommentarer:

  1. Ja den vill vill jag läsa, har tipsat om den här; http://eggetbok.blogspot.se/2015/08/utlottning-hos-midnatts-ord.html
    Hösten gör man mysig med lite god mat och massa tända ljus och en bra bok förstås.
    Älskar ljus och har massor tända.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt, då har du två lotter :) tända ljus är ett mycket bra tips. Behöver själv fylla på ljusförrådet inför hösten.

      Radera
  2. Jag vill vara med och tävla :) Här har jag skrivit om tävlingen http://bokraden.blogspot.se/2015/08/midnatts-ord-har-utlottning.html

    Hösten... eftersom jag bor uppe i norr där vi har ljust dygnet runt under sommar månaderna så blir det rätt naturligt mysigt när det är mörkt ute, man tänder lite fina lampor med behaglig belysning, man tänder lite ljus(gärna som dofta gott) tar mysfilten och kryper upp i soffhörnet med en bra bok :)
    Sen när det blivit kallare så kan man mysa framför brasan oxå! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt, då har du två lotter :) mysa framför brasan är ett fint tips. Jag hade en kamin i det torp jag bodde i innan och saknar det framför allt nu under hösten.

      Radera
  3. Jag vill gärna lite läsning vinna, är en mycket lässugen kvinna. Har dock svårt att komma till ro, med bra läsning kanske jag kan koppla av vill jag tro. För höstens mys släcker jag alla lampor ner, men de levande ljusen blir allt fler. Jag finns på facebook som Claudia Kerttu.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då har du en lott och jag hoppas du hittar läsro. Tända ljus är riktigt mysigt.

      Radera
  4. Jag är gärna med!
    Camilla Sandmark
    kubbov30@gavlenet.se

    SvaraRadera
  5. Jag vill gärna vinna! Höstmys är enkelt - brasa, te, choklad och bok! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då har du en lott :) 4 bra tips där :)

      Radera
  6. Jag vill gärna vara med i utlottningen. :)

    SvaraRadera
  7. Helena i Uppsala
    Attans, jag är alldeles för sent ute, 6 augusti var sista dagen.
    Hösten blir mysig när man får skörda.
    Längs min cykelväg till centrum har jag körsbärsträd, äppel- och päronträd, plommon, hallon, vinbär, krusbär, rabarber och blåbär och kantareller i stadsskogen.
    Med cykeln kommer jag nära och kan ta en tur till fots en bit in i skogen. Det är fest varenda dag och garanterat närodlat.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du är inte försent ute bara min hjärna som var lite förvirrad när jag skrev. 6/9 ska det vara. Så du har en lott. Din cykelväg låter som en dröm! Helt underbart :)

      Radera
  8. Jag vet inte om min tidigare kommentar gick igenom, men jag vill gärna delta i tävlingen :) Jag har skrivit om tävlingen på bloggen: http://lacrimamens.com/blog/utlottning-hos-midnatts-ord.html

    Höstmys för mig är att få sitt i pyjamas på kvällen med luddiga tofflor och en mjuk filt. Jag tänder lite ljus och kryper ihop med en bra bok. Gärna får en kopp thé vara med på ett hörn.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då har du två lotter :) ditt tips låter som den idealiska höstkvällen! :)

      Radera
  9. Svar
    1. Härligt! Då har du en lott. :)

      Radera
    2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera
  10. Klart jag vill vara med o tävla! Tävlingen och höstmyset skrev jag om här: http://ibokhyllan.blogspot.se/2015/08/utlottning-hos-midnatts-ord.html

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt! Då har du två lotter :) och ditt tips lät väldigt spännande. Har bara läst något enstaka av Lovecraft. Men är sugen på att läsa mer. Så tack för det tipset!

      Radera
  11. Jag är med!! Mitt bästa tips är tända ljus! //malin grodmalin@gmail.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då har du en lott! Tända ljus verkar vara ett populärt tips inför hösten och jag kan bara hålla med =)

      Radera
  12. Julianna fredriksson26 augusti 2015 kl. 23:00

    Hej!
    Är gärna med.
    På hösten myser man lite extra med film, godsaker och tända ljus. Det blir som en helt annan stämning när det är lite kyligare ute.

    Har ingen blogg men tipsar gärna om
    tävlingen på FB.
    https://www.facebook.com/JFredr

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då har du två lotter! Ditt tips låter väldigt mysigt, jag tittar också mer på film under hösten än under sommaren faktiskt.

      Radera
  13. Böcker som man kan vinna, helt klart är man med på det.
    Höstmys: Om man har ett inglasat uterum så sveper man en go filt om sig och sätter sig i en skön stol och läser en god bok med en sådan där lampa som man klämmer fast i boken och så lyssnar på man prasslet utanför i mörkret. Ett glas gott rött vin och en bit god choklad, massor av levande ljus på bordet, det är livet.

    Har ingen blogg.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då har du en lott! Ditt tips mamma låter helt underbart! Det är verkligen livet det =)

      Radera
  14. Oh, jag vill vara med, låter himla bra med en svensk dystopi. Vinner jag inte så får jag nog se till att fixa hem den ändå... Höstmys brukar vara lurvig pläd, något chokladigt gott och en bra bok i läsfåtöljen. Ganska likt mina andra årstidsmys med andra ord, även om pläden får vila på sommaren :) Har tipsat på bloggen, http://mshisingen.blogspot.com/2015/08/utlottning-pa-midnatts-ord.html.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då har du två lotter! Plädar är väldigt viktigt på hösten, tror nästan att det är tid för att köpa en ny inför denna hösten! =)

      Radera
  15. Hej, jag är gärna med:) Har skrivit om tävlingen på min blogg: http://ett-liv-med-canon.bloggplatsen.se/2015/09/01/11169517-tavling/

    Och det jag gör för att få det mysigt under hösten är krypa in under en filt, sätta på lugn musik och läsa en bok som får en att glömma höstens kyla ett tag. Och man får ju inte glömma en kopp varm te ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt =) Då har du två lotter! Ditt hösttips är verklige passande och mysigt! Även om jag föredrar kaffe framför te =)

      Radera
  16. I väntans tider så hade inte en bok skadat,
    Jaja väntans tider är väntan på besiktning av min pärla,
    Är ni intresserade så finns den på:
    mantarally.blogg.se

    SvaraRadera