Om mig

Varmt välkomna hit till min lilla vrå av den vida cyberrymden. Här delar jag med mig av mina tankar och omdömen kring böcker, en del kring läsningens magiska krafter och böckernas stora påverkan på mitt liv.

Läsningen är lika viktig för mig som att sova eller äta, utan läsningen hade jag förmodligen varit en djupt olycklig människa. Läsningen för mig ut i världen där jag får uppleva äventyr av alla dess slag, uppleva mörker som kryper in i ens själ, att få uppleva världar som inte ens finns på riktigt och lära känna mängder av udda, roliga, fina, vackra, onda, snälla och trasiga människor, allt utan att jag behöver lämna mitt eget hems trygga vrå.

Ni kan nå mig på: midnattsord (at)gmail.com5 kommentarer:

 1. Som mamma till denna underbara dotter är det helt facinerande att höra henne berätta om sina böcker men även läsa denna blogg. När hon var 7 år knäckte hon koden till att läsa och från den dagen har boken alltid stått främst i centrum. En episod när jag skulle hämta henne hos dagmamma så var hon försvunnen. Jag visste ganska snart vart jag skulle hitta henne. I ett hörn i ett av rummen djup försjunken i en bok, vad annars. Jag använder bloggen som mikropaus i jobbet. Har man slut på idé vad man skall läsa kan man bara slå i denna blogg så får man genast tips. Jag är mäkta stolt över min dotters blogg och sättet hon skriver i den och vilket gensvar den börja få. Jag tror nog att i framtiden finns här en författare skulle inte bli förvånad i så fall. Lycka till älskade dotter, kram från mams

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack mamma för dina fina ord! De berör mig på djupet och jag blir väldigt glad över det du berättar. Även jag är stolt över att ha en sådan fin mamma som du. Både du och pappa uppmuntrade mig att läsa vilket gjorde mig till en trygg person och läsare. Och härligt att du kan använda min blogg som mikropaus! Författare vete i tusan dock, har inte skrivit på många år nu ju. Men vi får väl se i framtiden, bibliotekarie ska det bli i alla fall! Många kramar till dig med min älskade mamma.

   Radera
 2. Ja det märks verkligen att du får ut mycket av läsningen :) så är det även för mig. Det gav mig ett språk och en mycket större värld. Trevligt att hitta din blogg, ska kika runt lite grann.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina vänliga ord! Visst är läsningen något magiskt!

   Radera
 3. Och vi tackar för fina orden om Sagolunden. Kul att du gillade den =).

  SvaraRadera