måndag 27 december 2010

Julfirandet

Julen har varit helt underbar! Så lugn och mysig, igår kväll när jag och Underbar plocka undan här och diska lite så sa vi båda att det på ett sätt kändes vemodigt att julen var över. Kändes lite som om man städa undan efter en fest, en sån där fest som är så trevlig och fin att man inte vill att den ska ta slut. Även om det bara var jag och Underbar här så var det helt genom perfekt. Julafton började med ett par timmars arbete för mig, sen kom Underbar och Herr Hund och hämtade mig. Därefter var det mat i mängder, massa choklad, Kalle Anka, presenter och sällskapsspel. Lördagen fortsatte med lugn och ro, en massa läsande och spelande, en sån där avkopplande och lugn dag. Söndagen var med lugn och fin. Kändes väldigt fint att fira min första jul med Underbar, hela tiden innan julafton med julbord, julmiddag och julfirande var så mysigt. Nu är det snart nyårsafton som kommer bli lika fin som förra, fast då firade vi i "min" lilla stuga. Dagen efter är det ettårsfirande för oss! Tänk att det gått ett helt år sen vi officiellt blev ett par! Och snart två år sen vi träffades och började prata på nätet. Därefter på måndag så går tåget söderut till Skåne och älskade familjen! En vecka med mys och umgänge, det ska bli så härligt. 

Jag hade varit snäll i år med så det blev en del julklappar! Av Underbar fick jag en bok, Hjorth och Rosenfeldts Det fördolda, och så fick jag en jättevarm och gosig fleecepläd! Av mams o paps fick jag två böcker, John Berendt Fallande änglars stad och Kader Abdolah Huset vid mosken, fick även ett änglaspel som är så fint och pinglar så vackert. Mer julklappar blir det visst nere i Skåne *ler*.

3 kommentarer:

 1. Japp! Julen med min vackrast va helt perfekt! Va så mysigt och gå här och "skrota" och fixa med frestelsen. Och sen gå ner på jobbet ditt och hämta dig och visa upp Herr hund. Och visst va det vemodigt igår.

  Jag älskar dig gumman. God fortsättning gumman min

  SvaraRadera
 2. Min älskade dotter!
  Så skönt att få läsa om att du har haft det bra. Det värme en. Det är så här en jul skall firas med mycket vila och mys. Vi hade också en trevlig jul både på julafton och juldagen som vi var hos P och P och mormor klarade trapporna galant. Stålladien. Nu är det snart nyår och det blir lite att stå i men vi är ju två så det fixar sig. Sen äntligen kommer ni, himmel så skönt. Hoppas nu att tågen ser till att gå så ni inte behöver sitta fast någonstans men räkna med ett par timmar extra tid. Mycket mat, varma kläder i princip flera lager och massor av läsning är att rekommendera. Vi hörs i luren någon kväll.
  Kram mams

  SvaraRadera
 3. Låter underbart:) Längtar tills ni kommer ner, när kommer ni ner? Älskar dig puss och kram

  SvaraRadera