måndag 20 december 2010

Saknad

Igår kväll blev hemlängtan väldigt stark, jag saknar min familj. Min knäppa och underbara familj. Vi är väl inte den perfekta familjen men det är min familj, mitt kött och blod. Och nu i jultider så känns saknaden stor, vi är inte en familj som är väldigt noga med julfirandet så sett men vi ser ändå till att vara tillsammans och umgås mycket. Jag minns en jul då vi faktiskt skippa julmaten och åt pizza istället *ler*. Detta blir en jul då vi inte ses alls och det känns väldigt konstigt.

Ush nu kommer tårarna igen. Till min familj, jag älskar er och saknar er. Vi ses i januari och dit längtar jag så nu.

1 kommentar:

  1. Min älskade dotter. Visst är vi absolut inte den mest perfekta familjen men vilken är det. Vilken familj är det som vågar trotsa detta med julmat och äta pizza istället? Eller ostbågar till sparrissoppa? Jag tycker också det är tråkigt att vi inte är samlade men nu bor vi som vi gör och vissa "jobbar" ju faktiskt på julafton också. Det viktigaste är att vi tänker på varann och när vi träffas så blir det kvalité på tiden. Skall bli så roligt. Tänk som så att vi har det göttaste kvar.
    Älskar dig oerhört mycket och jag tror du får den bästa julen på länge med herr underbar och herr vovve plus alla kattisar.
    Miljoner julkramar mams.

    SvaraRadera