lördag 15 oktober 2011

September

Ojdå, här flyger tiden förbi och inte har jag lagt till septembermånads lista ännu. Tiden räcker inte till när man bollar praktik, studier, vardagslivet, migrän och läsning. Men jag är oförskämt nöjd ändå, trots allt som tar tid. Jag känner mig tillfreds och jag gillar verkligen att vara igång, det är stimulerande och känns fint. Så här kommer nu då listan, nästan en månad i efterskott *ler*. Jag kommer under helgen lägga in ett par rec, men läs dom lite i taget mams så dina "rökpauser" räcker hela veckan. *ler* Jag skriver inte så mycket om böckerna denna gång, jag ska försöka skriva rec om dom istället. Får skriva ikapp en del från förra månaden först bara. Vi får se vad som hinns med och vad jag orkar. Som vanligt så säg till om ni vill ha en rec direkt om någon bok *ler*

Laura Lippman, Vad de döda vet **** En kvinna är med i en bilolycka, en kvinna som påstår sig vara en av dom två systrar som försvann för nästan 30 år sedan. Men talar hon sanning? Nu såhär i efterhand så minns jag bara boken svagt. Jag minns att den var spännande men att det fattades något. Jag upplevde den som seg faktiskt.
S.J Bolton, Rov ****
Carin Gerhardsen, Helgonet **
Tana French, Brottplats: Faithful Place **** Underbar bok. Tredje delen om dom irländska poliserna. En annorlunda historia denna gång, en annan vinkel. Den nådde inte upp till samma nivå som den förra. Men helt klart läsvärd.
Amanda Hellberg, Döden på blek häst ****
Thomas H Cook, Där tvivlet gror ***
Svenska Deckarakademien, 221 du bör läsa innan du mördas ***
Anna Eriksson, Tantvarning ***
Majgull Axelsson, Långt ifrån Nifelhielm ****
Maggie O Farell, Min älskares älskarinna ****
Jandy Nelson, Himlen börjar här *****Inga kommentarer:

Skicka en kommentar