tisdag 28 juni 2016

Biblioteket är ett farligt ställe!

Det är livsfarligt att åka till biblioteket för att så att säga bara lämna några böcker och kanske eventuellt titta lite.......Det är omöjligt att bara titta lite, i alla fall så kommer jag ut med fler böcker än vad jag ens tänkt låna! Sedan ligger lånehögen där och glänser, lockar med alla fina titlar som man vill börja läsa direkt! Jag blir inte stressad över att ha så många låneböcker hemma, det känns bara fint. Att kunna låna hem så många böcker utan att det kostar mig något alls, skulle jag sedan inte gilla en bok då kan jag bara lämna tillbaka den. Sedan har jag ju en hel hög som jag reserverat, även denna funktion helt livsfarlig! Så lätt och smidigt att reservera och det kostar i princip inget alls!

Titta så många fina titlar som väntar på mig! Och böcker som passar in på nästan alla känslolägen! Jag är en humörläsare, vad jag vill läsa beror på humöret och känsloläget. Sådan är jag =)

Ursäkta den något suddiga bilden, det är inte kameran det är fel på utan mina händer skakar så mycket idag att det blir rent omöjligt att hålla mobilen helt stilla. Men hoppas ni ser några titlar i alla fall!


6 kommentarer:

 1. Mycket spännande där! :)

  SvaraRadera
 2. Jag ska till biblioteket idag och "lämna" böcker. Får se var det slutar. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spännande! Då får vi se senare om du lyckades att bara lämna :)

   Radera
  2. Spännande! Då får vi se senare om du lyckades att bara lämna :)

   Radera