tisdag 7 december 2010

Välkomna hit!

Med vacklande och osäkra steg börjar jag nu blogga igen (en gång hade jag en annan blogg som nu får vila ifred i den stora cyberrymden). Nu blir min blogg en samling av smått och stort, en hel del om böcker, en del om mina fyrbenta vänner ( som får en egen presentation senare), en del om vardagen och livet med Herr Underbar och kanske några ord emellanåt om mitt arbete. 


För en tid sen tog jag mitt bohag och förflyttade mig en bra bit norrut, från Skåne till Västmanland. Hemma i Skåne finns min älskade och saknade familj, här kan ni få ta del av mitt liv som exilskåning i "Norrland"!

Mina texter här blir kanske inte dom roligaste eller dom mest intelligenta texter men det är mina egna ord som kommer på pränt här, mina tankar och känslor. En plats att skriva ner vardagliga funderingar, en plats att skriva om böcker och litteraturen som tar en stor plats i mitt liv (för man kan inte leva utan böcker, det är omöjligt *ler*), en plats att berätta för familjen om vad vi hittar på med här uppe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar