onsdag 4 juni 2014

Reklam i form av en eloge!

Jag måste bara få ge lite reklam åt en bokhandel, det är så nämligen att jag påbörjade en kurs förra måndagen. Och eftersom  det är väldigt dyrt med läroböcker och jag kände att för en kurs som varar i fem veckor så behövde jag inte köpa boken. Jag gick till biblioteket, fjärrlånade boken, något de sedan ändrade till ett inköpsförslag, sedan fick biblioteket problem med sina leverantörer och nu i måndags hade boken ännu inte dykt upp. Min stressnivå var nu absurt hög, första skrivuppgiften ska vara inne på nu på fredag nämligen! Och jag hade ingen bok, biblioteket hoppades att den skulle komma in nästa vecka! (OBS jag skyller inte på biblioteket i detta fallet, de gjorde vad de kunde, problemet är här underleverantörerna)

 Jag kollade nätaffärerna men det gav ju i princip samma resultat med att boken inte skulle dyka upp förrän nästa vecka. Så igår ringde jag till Osby bokhandel, expediten Emma berätta att de inte hade den inne men att hon skulle ringa lagret och kolla om den fanns där. Vi lade på luren och ett par minuter senare ringer Emma tillbaka, boken fanns på lagret, brevbäraren stod just då på plats så han tog boken med sig och skicka den direkt. Så boken bör finnas i min hand i dag eller allra senast imorgon!  Detta är service på hög nivå och ett bevis på att bokhandlarna finns kvar, även om de är få till antalet. Nu vet jag vart jag ska bege mig när jag behöver handla lite böcker! Och de räddade hela min vecka, nu kan jag andas även om det blir en kamp att hinna med uppgiften!

Helt onödiga pengar att lägga ut men nu klarar jag av kursen på rätt antal veckor med, så att CSN inte kan få för sig att strula.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar