söndag 25 oktober 2015

Äntligen tillbaka!

Nu fungerar äntligen internetuppkopplingen här hemma! Så nu är jag äntligen tillbaka! Det har varit både skönt och väldigt lärorikt att vara tvångsnedkopplad, man har fått en större insikt om sitt dagliga internetanvändande och hur mycket tid som egentligen går åt till att vara uppkopplad. Men samtidigt är jag nu också glad över att återigen vara uppkopplad och framförallt då för att jag äntligen kan börja jobba med min blogg igen! Jag har mängder av fina rec-ex att skriva om och många andra böcker som behöver bli skrivna om. Det lär nog bli några samlingsinlägg kring vissa böcker för att jag ska komma ikapp och slippa känna stressen över alla oskrivna böcker! För läst har jag gjort i mängder under denna tiden!

Men jag har också gått och fått ett jobb! På en veterinärklinik! Jag ska städa, plocka undan och vara lite alltiallo och det är lagom mängd timmar per vecka så det passar mig utmärkt. Jag börjar ju bli frisk nu både ifrån utmattningssyndromet och vitaminbristen men jag är inte helt hundra än. Men känns riktigt skönt att ha ett jobb att gå till och jag trivs väldigt bra redan nu, efter bara två veckor!

Dessutom har jag börjat på ett skrivprojekt under min nedkopplade tid! Ett skrivprojekt jag länge gått och tänkt på men inte kommit mig för att börja med. Det är ett personligt projekt som berör mitt liv men framförallt mitt liv med min hund JumJum. En personlig skildring som är väldigt befriande att skriva, det rensar ut och lättar på trycket inom mig. Vad det sedan blir av detta skrivprojekt får vi se när jag är färdig.

Nu ska jag svara på alla era fina kommentarer och så ska jag skriva en hel hög med recensioner!

6 kommentarer:

 1. Kul att du är tillbaka! Och grattis till jobbet :D

  SvaraRadera
 2. Grattis till jobbet! Spännande att ha börjat på en bok bara sådär, inte dumt med krånglande internet bland :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det spännande med skrivprojekt. Kommit rätt långt nu! Känns så skönt! Och Tack!

   Radera