tisdag 21 juni 2011

En mycket viktig fråga

Nu alldeles snart så ska vi äntligen bege oss söderut, hem till kära familjen. Bara en och en halv vecka kvar nu. Och då är det en väldigt viktig fråga som måste avhandlas först, om packningen. Nej nej, inte packning som i packning av kläder och sådant oviktigt utan packningen med stort P eller rättare sagt stort B. Bokpackningen är det jag pratar om om här. En vecka ska vi vara borta på ett ungefär, resan i sig innebär långa tågtider så antalet bör nog hamna på runt 5 st tror jag. I värsta fall så får jag länsa kära mams bokhylla eller leta rätt på en bokaffär! Men nu när antalet känn bestämt så måste jag bestämma innehållet. En perfekt blandning måste det vara, gärna en feel-good roman av det lättare slaget för den där mysiga läsningen, gärna en deckare av den bättre sorten eller kanske en skräckroman för den där lite mörkare läsningen, gärna en ungdomsbok av bra sort och den är i princip redan bestämd, en engelsk sådan blir det och då någon av dom som är på väg hem till mig just nu, sedan gärna en lite tyngre, kanske en klassiker av något slag och här tror jag att jag vet vilken det blir och sedan kanske en oväntad bok av något slag, en ny bekantskap kanske rentav? Det tror jag blir en utmärkt bokpackning, jag återkommer med exakt vilken när det är bestämt.

2 kommentarer:

  1. Du vi har bibbla i Vittjsö så är inte det lite onödig packning. Ta med en på resa, du får väl för fanken suga på karamellen så den håller hela vägen ner. Du får väl underhålla dina pojkar lite också. Jag har bibblakort så du kan allt länsa vår bibbla och öka statistiken några pinnhål. Kan också tala om att vagn är hyrd så ni får egen kuppe där han den fyrbente få vara med. Dubbelsäng med sittplats duger det???

    SvaraRadera
  2. Du är så underbar min underbara syster:) Vi har faktikst bokaffärer här med, en del faktiskt, både hässleholm och kristianstad så jag tror du överlever. Välkommen hem:) Kram

    SvaraRadera