tisdag 14 oktober 2014

En liten paus

Just nu har jag väldigt mycket att göra med mina studier och jag är dessutom inte fullt frisk just nu. Jag har problem med svår värk och just nu räcker inte orken till för att ta hand om bloggen. Jag hoppas på att till helgen återfått en del krafter och då ska jag försöka skriva ikapp om alla utlästa böcker.

Men jag kan passa på att visa upp tre fina böcker som hittat hem till mig under förra veckan och denna veckan. Två av dom kommer direkt ifrån författaren, Mari Åberg skrev ett trevligt mail till mig med en frågan om jag kunde tänka mig att läsa hennes böcker. Efter att ha läst på om dom så väcktes mitt intresse och jag tackade ja! De två böckerna är delar i en tänkt trilogi, de heter Och kvar stod en röd resväska och Löftet. Jag började på den första igår och jag är definitivt fast!  Så Tack för böckerna!

Den andra boken är en hett efterlängtad fortsättning, bok två om Karou och Akiva, Blod och stjärnstoft! Tack till Bazar förlag för rec-ex, recensionsdatum på denna är i slutet på oktober.


3 kommentarer:

 1. Värk är jobbigt. Jag har själv haft svår värk sedan 2008 och det verkar som att jag får fortsätta att leva med det. Men jag hoppas att du kommer att komma till rätta med problemet och att du hittar en behandling som fungerar för dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack Annika för din vänliga kommentar. Värk är en osynlig sjukdom som är svår att leva med. Jag hoppas du mår bra trots din värk. Jag hoppas själv på att i alla fall få ett svar, det blir lättare när man vet vad det är för då kan man förhålla sig till det på ett annat sätt.

   Radera
 2. styrkekramar i massor. Tycker inte om att du inte mår bra. Har du provat alovera att dricka, ibland får man ta till alla knep om det så bara lindrar för en stund.

  SvaraRadera