måndag 7 december 2015

En uppdatering om rec-ex och blurpar!

Här har det varit tyst och stilla igen men orken finns inte riktigt där just nu. Jag har stora problem med min värk och nu är det framförallt höger handled som börjat spöka ordentligt. Så att skriva är väldigt besvärligt då smärtan sitter i tummen och ned i handleden, det lilla jag orkar skriva försöker jag använda till mitt lilla skrivprojekt. Och den lilla energi jag har över går till att sköta arbetet, ta hand om alla djuren och vara med sambon. Men jag saknar bloggen och hela bloggvärlden så jag ska försöka komma tillbaka. 

Läser gör jag men väldigt långsamt. Dock så har jag hela denna högen att beta av! Mängder av fina rec-ex som trillat in under en längre period, tre av dom är dock utlästa och en är påbörjad. Miniatyrmakaren, Små svarta lögner och Aldrig ensamma är utlästa och väntar på att bli omskrivna. Laini Taylor är påbörjad. Bilden är lite suddig så hoppas ni ser vilka böcker det är, skriver upp dom om ni inte ser:
* Mot vägs ände, Rolf Råde
* Aldrig ensamma, Anna Jakobsson Lund ( Utläst)
* Jag var här, Gayle Forman
* Skönheten, Christian Johansson
* Små svarta lögner, Sharon Bolton ( Utläst)
* Miniatyrmakaren, Jessie Burton (Utläst)
* Utpost,  Ann Aguirre
* Vägra följa John, Annelie Påmark och Carl Österberg
* Hallahem, Susanne Trydal och Daniel Åhlin
* Huset, Jens Daniel Burman
* Gudar och monster, Laini Taylor (påbörjad)Ett av rec-ex innehöll också en överraskning! Nämligen min första "blurp"! Det var i Utpost som det fanns ett litet citat ifrån min recension av första boken i serien Enklaven! Så häftigt! Och lite märkligt faktiskt.


6 kommentarer:

 1. Kul när man hittar sitt namn i en bok på det viset. Har varit med om det ett par gånger, vem trodde det när man började blogga? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känns lite overkligt att hitta sitt namn sådär! Lilla jag ju med min lilla blogg....=)

   Radera
 2. Grattis! Visst känns det lite overkligt att se sitt bloggnamn så där, men kul :)

  SvaraRadera
 3. Så himla kul, grattis! Jag såg det också igår en stund innan du skrev. Det känns stort på något sätt att verkligen nå ut när man gillat en bok. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en konstig känsla! Men häftigt! =)

   Radera