fredag 11 augusti 2017

Helgfrågan: v 32 Höstens planer


Nu var det rätt längesedan jag var med och svarade på Mias helgfråga. Semester och sommar  i kombination med ett svårt skov av fibromyalgin har gjort att det varken funnits ork eller lust att hålla igång bloggen. Men har börjat lite smått med bloggen igen, smärtorna och tröttheten verkar aldrig ge sig och att sitta här kan i alla fall skapa en stunds distraktion från allt.

Veckans helgfråga lyder såhär: Vad ser ni framemot att göra i höst?
Bonusfråga:  Vad är du svag för i godis eller snacksväg?

I höst hoppas jag på att kunna fortsätta eller rättare sagt påbörja en ny arbetsträning på en ny arbetsplats. Jag hoppas också att jag kan komma igång ordentligt med yogan i höst med förhoppningar att detta ska ge någon form av lindring åt min fibromyalgi. Dessutom hoppas jag på att fler dagar där smärtorna och tröttheten håller sig under 5 på smärtskalan, vilket var några månader sen det sist hände. 

I bokväg så är det främst Kristianstads bokfestival jag ser framemot, jag och mamma ska dit och jag hoppas på en riktigt trevlig dag. Jag hoppas också att läsningen kommer igång snart igen, under slutet här på sommaren så har det varken funnits ork eller lust att läsa faktiskt. 

Som svar på bonusfrågan så måste jag säga att choklad i alla dess former är favorit här! Eller rättare sagt all choklad som inte innehåller nötter! På fredagar brukar jag och sambo också unna oss glass och då gärna i form av Ben & Jerry!

13 kommentarer:

 1. Bokfestivalen ska jag också gå på åtminstone någon dag. choklad är gott. plockgodis och glass kan jag avvara. och ostbågar. svårt att ha ont hela tiden. hoppas att hösten blir bättre

  SvaraRadera
 2. jag föredrar lite mörkare choklad, vill också träna mer

  SvaraRadera
 3. Choklad! Ja tack! Bokfestivaler är alltid trevligt.

  SvaraRadera
 4. Kristianstad bokfestival låter trevligt. Där har jag aldrig varit trots att jag bodde i närheten för några år sedan.

  SvaraRadera
 5. Vad mysigt med bokfestival :)

  SvaraRadera
 6. Vad jobbigt det låter. Jag hoppas att arbetsträningen går bra och att du slipper skov länge nu. Choklad kan vara riktigt gott.

  SvaraRadera
 7. Jobbigt med fibromyalgin! Hoppas yogan hjälper!

  SvaraRadera
 8. Låter trevligt med bokfestivalen! Jobbigt att ha ständig smärta, hoppas yogan lindrar och att arbetsträningen blir bra. Choklad är jag väldigt förtjust i ;)

  SvaraRadera
 9. Bokfestival låter festligt. Önskar dig all lycka till med arbetsträningen, och att yogan kan göra nytta.

  SvaraRadera
 10. Choklad är gott! Och glass och lakrits...

  SvaraRadera
 11. Håller tummarna att arbetstäningen går bra. Vet hur jobbigt det kan vara. Har också Fibromyalgi av den svårare varianten. Har haft detta sedan i 20-års åldern och har inte kunnat arbeta alls på de senaste 15 åren.

  SvaraRadera
 12. Tänk jag är inte så förtjust i choklad som många är, tycker mest det är kvalmigt.

  SvaraRadera
 13. Ben & Jerry är nog den bästa glassen :)

  SvaraRadera