onsdag 9 juli 2014

Sommarvärme och roliga mail

Som ni säkert märkt så går bloggen på sparlåga just nu, den försvunna läsviljan (läs mer Här), tröttheten efter en extremt intensiv och tung vår, den massiva hettan som ligger som ett kastrullock över stan vilket leder till en kraftig ökning av min migrän. Allt detta har lett till en markant nedgång i blogginlägg här.  Jag njuter dock av min semester, två underbar veckor som dock snart är över,  sedan börjar studierna igen. Men första fem veckorna läser jag bara en enda kurs på 50 % så sommarledighet lär det finnas tid över för även då. Men i augusti börjar sedan höstens studier på 150 %.... Men det är då det, nu är nu och det är sommar! 

Angående min läsvilja fick jag ju beskedet att hen blev ivägskicka på semester av min kära syster! Hen fick minsann åka till Hawaii och vila upp sig, det var nog allt välbehövligt då jag faktiskt börjar återigen känna en svag vilja till att läsa igen! Dock så har hen just nu fastnat i Paris, ni vet kärlekens stad! Så det tar nog en liten tid till innan hen kommer hem helt och hållet.

Sedan lite andra roligheter! Jag fick ett spännande mail i lådan häromdagen, det var en författare vid namn Mohamed Omar som ville skicka ett rec-ex till mig! Mycket trevligt! Men nyfiken blev jag såklart på hur han hittat min lilla lilla blogg, det visade sig att han var vän med Oskar Källner (Läs här) som jag nyligen fick ett rec-ex av och han har visst tipsat om min lilla blogg! Härligt men även skrämmande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar