onsdag 9 juli 2014

Top Ten Tuesday: Bekännelser
Ja jag vet att det inte är tisdag idag men igår hade jag en blixtrande migrän så det blir det Top Ten Tuesday fast på en onsdag! Temat ska visst handla om bekännelser! Spännande ämne minsann och inte helt lätt att komma på vad man ska skriva om. Jag delar nog frågan i två delar, en del som berör bloggen i sig och den del som berör böcker i sig.

Blogg-bekännelser

* Jag är ännu smått nervös inför det faktum att andra läser min blogg och jag får ständigt prestationsångest när jag ska skriva inlägg. Väldigt skrämmande är det även att författare och förlag verkar ha hittat hit, men även väldigt roligt!
* Jag blir väldigt förtjust i kommentarer! Så skriv gärna ännu mer!
* Jag känner ofta att min blogg eller rättare sagt det jag skriver är fånigt och håller låg nivå i jämförelse med andras bloggar.
* Jag känner att jag borde strukturera mitt skrivande här bättre men samtidigt gillar jag att försöka hålla kraven nere, hänger samman med punkt 1 och 3.
* Jag läser andras bokbloggar ofta, inte varje dag kanske men nästan så! www.bokbloggar.nu är min favoritsida!

Bokliga bekännelser

* Jag har ännu bara läst första boken om Harry Potter!
* Jag gillar inte Twilight alls, vampyrer ska icke glittra!
* Min bokhögar är större än vad min egentliga läs-tid tillåter
* Jag är "beroende" av bibliotek och lånar alltid för många böcker. Ibland skäms jag nästan när kvittot matas ut, då det är så himla långt!
* Jag blir väldigt väldigt lycklig om jag kan ge någon ett riktigt bra boktips och att denna någon sedan läser boken och gillar den väldigt mycket.

4 kommentarer:

 1. Känner igen mig i dina bloggbekännelser :)

  SvaraRadera
 2. Mina bokhögar är också större än min lästid tillåter. Tror det är lätt att det blir så som bokbloggare :) Vi får ju i princip tips om böcker varje dag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Lästipsen haglar över en hela tiden ju och läslistorna blir allt längre och längre. Men samtidigt är det härligt med, att veta att det finns så många fina böcker där ute som väntar på en!

   Radera