fredag 23 december 2016

En julhälsning

Under veckan som gått hade jag tänkt skriva rent de sista böckerna, få undan så många som möjligt innan det var tid för att fira jul. Istället däckade jag totalt i influensan och har i princip sovit mig igenom den senaste veckan. Så det får bli en kavalkad av recensioner nästa vecka, så många jag hinner och orkar så att jag kan börja det nya året med en tom lista!

Julen i år känns avlägsen och jag har inte riktigt hittat julstämningen i år. Det blir en enklare jul i år helt enkelt, vi har pyntat en del och haft glöggmingel med familjen. Imorgon på julafton firar jag och sambon med familjen i lugn och ro. På juldagen blir det julbord med sambon, ett julbord med bara våra favoriter och inget annat. Julklapparna är sedan länge ordnade, i familjen har vi julspel där varje medlem köpt ett visst antal paket. I år valde jag och sambon en annorlunda väg men jag kan inte berätta vad för vissa i familjen läser min blogg =)

Jag har ju dessutom kämpat mot sjukdomar nästan hela året och det har tagit hårt på mig. Nu känner jag att jag i alla fall landat och försiktigt tagit några små steg på rätt håll igen.  Sensommaren och början av hösten blev fylld med sorg och förtvivlan när både Luna och Chili togs ifrån oss.
Så julen i år blir enkel och fylld med saknad. Men ändå känner jag mig nöjd och tillfreds, i år så har jag lärt mig att julen kan bli fin utan en massa extra ståhej och stress och hysteri. Så nu tar jag ledigt över julen och njuter ett par dagar av ledighet.

Jag vill även passa på att tacka alla mina läsare för att ni tar er tiden att läsa och kommenterar. Bokbloggare är synnerligen vänliga själar med massa värme och vänlighet. Tusen tack till er!

Tack även till alla författare och förlag som skickat så många fina böcker under året som gått!

Så jag önskar er alla en fridfull och angenäm julhelg!


3 kommentarer: