måndag 22 augusti 2016

En liten bokhög

Under förra veckan kom det många fina böcker i min brevlåda, i högen här nedan kan du se vilka. Maria Gripes kom lite tidigare dock och Det vakande ögat är en vinstbok. Tre är redan utlästa, Trollakademin:Spökslottet, Ett veck i tiden och Den osynlige väktaren, rec kommer under veckan.  Ett stort tack till alla! Nu ska jag ta och läsa klart Älvkorset av Jenny Töredal, boken kom inte med här då den ligger i en annan hög, "pågående-läsningshögen".

Förra veckan blev inget skrivit här utan jag tillbringade mesta delen av dagen i sängen tillsammans med vår svårt sjuka katt Chili. Nu verkar det som att Chili med största sannolikhet kommer bli bra igen men än får vi se tiden an med tillförsikt.3 kommentarer:

 1. Ska bli spännande att se vad du tycker om Älvkorset, jag skrev om den idag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är nästan klar med den, ett par kapitel kvar! Ska läsa och se vad du tycker =)

   Radera
 2. Tänk så enkelt det är att hitta tips på böcker när man har en hel blogg att botanisera i. Det är nästan omöjligt att inte beställa hem alla, men även om jag läste många böcker i sommar så skulle jag få låna om dem många gånger. Men det är så härligt att bara få läsa om vad de handlar och läsa om vad du tycker om dem. Kul. Jag är här inne minst en gång i vecka och bara njuter. Bra jobbat tösen min. Kram i massor mams.

  SvaraRadera