onsdag 30 april 2014

Omslagsonsdag: Ur olästa hyllan

Bokpotaten driven en mycket trevlig blogg och hon har varje onsdag något som kallas Omslagsonsdag.  Det hela går ut på att man som bloggar letar fram och lägger in omslag som passar i det tema Bokpotaten valt ut. Jag är rätt förtjust i just omslag och omslagsdesign, jag blir väldigt påverkad av bokens yttre. Det händer att jag väljer en bok just för omslagets skull men oftast är det flera faktorer som spelar roll vid valet. Men jag gillar snygga omslag, omslag där man tänkt till lite extra och omslag som passar med boken i sig.

Så denna vecka ska vi välja ut omslag ifrån alla de olästa böcker som finns i våra hyllor. Och jag kan erkänna att det finns ett par stycken att välja emellan. Men jag fokuserar på de böcker som jag äger och som jag tror kommer bli lästa inom kort. Jag väljer bort alla låneböcker då jag inte äger de utan de är ju bara på tillfälligt besök här. =)


9 kommentarer:

 1. Omslaget till Apelsin skalen är fint!!

  SvaraRadera
 2. Apelsinskalen är fint, tycker jag.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker en värld utan slut är fin, den har jag för övrigt själv oläst i hyllan :-)

  SvaraRadera
 4. En värld utan slut gillar jag.

  SvaraRadera
 5. Ja Apelsinskalen är ett väldigt fint omslag. Och En värld utan slut är med fint på sitt sätt, den passar väldigt bra ihop med den första boken.

  SvaraRadera
 6. "Apelsinskalen" -omslaget ser fräscht ut på något sätt.

  SvaraRadera
 7. Jag gillar Döden (inte en mening jag skriver var dag!) Gillade det inte alls första gången jag såg det, men har börjat gillar det allt mer och mer :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det är nog inte ofta man skriven en sådan mening! Men visst är där något speciellt med Döden. Jag tror att omslaget här passa väldigt väl med det inre, jag har bara ännu inte vågat börja läsa den.

   Radera
 8. Jag håller också på Apelsinskalen

  SvaraRadera