lördag 23 augusti 2014

Augustienkät

Bokstävlarna har skapat en trevlig agusti-enkät som ställer frågor om sommaren som gått och då enkäter alltid är roliga att fylla i så kommer här mina svar om sommaren som gått. Även om det känns vemodigt att tala om sommaren som om den redan är över, men det är den ju förvisso. Hösten är snart här helt och hållet, sommaren har gjort sitt nu.

Vad har du läst i sommar? Jag hade problem med läsviljan i mitten av juni, den stack på semester till Hawaii och kom inte tillbaka förrän i slutet på juli. Men lite har blir läst, och det blev den vanliga blandningen av skräck, deckare, ungdom, fantasy och vanliga romaner.
Vad önskar du att du hade läst i sommar? Då läsningen trots den försvunna läsvilja gav en hel del extra fina lässtunder så känner jag mig rätt nöjd med sommarens läsning
Sommarens bästa: Alla bilutflykter med kära sambon och de två veckornas semester!
Sommarens sämsta:Värmen! Jag gillar sol och ljus men inte extrem värme.
Sommarens favoritklädsel:Kära Sambons stora shorts och ett extra tunt linne, inte snyggt men svalt.
Sommarens favoritmat/dryck:  Pulled pork har varit oerhört populärt här hemma i sommar faktiskt.
Sommarens mest oväntade:  Det "beroende" jag skapade av Farmville under min lässvacka som ännu inte gett med sig, det där fördömda spelet är livsfarligt ju! 
Hur mycket ser du fram emot hösten på en skala från 1-10? Jag kan nog tänka mig att ge hösten en ärlig chans i år, massa roligt att göra under hösten nämligen i form av studier och annat kul, så en 8 får den allt. Men kan tänka mig att öka den siffran om bara vädret blir lite lite bättre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar