tisdag 12 augusti 2014

En sorgens dag

Idag blir denna bokblogg för dagen en filmblogg, för det är med sorg jag läser i morgontidningarna att skådespelaren Robin Williams har dött.  Robin Williams är en stor favorit hos mig och jag gillar hans sätt att agera väldigt mycket. Good Will Hunting är en av mina favoriter, men även One Hour Photo, eller The Night listener. Jag gillar nog överlag hans mer allvarliga filmer, de med de mörka stråken och det underliggande allvaret. Men hans underbara humor och värme var också något enastående.

Han var en begåvad skådespelare men av det jag läser mig till så var han en människa som privat inte mådde så bra.  Så vila i frid Robin Williams, tack för dina filmer och hoppas nu att din själ fått ro. Mina tankar går till hans familj och vänner.

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Visst är det sorgligt. En begåvad talang har försvunnit för alltid.

   Radera
 2. Alltid tragiskt när någon tar sitt liv för att de inte kan finna en väg ut ur depressionen. Han hade ju så mycket han borde ha varit stolt och lycklig över, men kanske var det inte det han själv tyckte. :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog ofta så att de som mår som allra sämst visar det allra minst med. Trots att det är de som behöver bli sedda allra mest. Robin Williams hade ju ett yrke där han kunde spela ut sina demoner men tyvärr försvann de inte helt. Det är mycket tragiskt att det behövde gå så här långt.

   Radera