måndag 4 augusti 2014

"Nya" böcker!

Igår var jag och Kära Sambon på loppmarknad, trettio grader varmt och stillastående luft gjorde det hela en aningen svettigt men det var helt klart värt det. Vi hade en mysig dag och med oss hem hade vi en hel del fynd. En del tavelramar som ska användas till ett projekt, en vacker gammal barometer, en liten oljelampa i grönt glas och en urtjusig stol som blev perfekt som skrivbordsstol. Och så förstås en hel hög med böcker! Det är faktiskt livsfarligt när en st försäljare meddelar att köper man en kasse för femtio kr så får sedan fylla den med så mycket som man kan! Det ryms många böcker i en enda plastkasse!

Härnere på bilden syns de allra flesta, de som saknas är Liftarens guide till galaxen. 4 lite äldre pocketutgåvor som för tillfället ligger på nattduksbordet då vi började högläsa dem igår! På nedre bild ser vi även en av de tre katter som vi delar hem och liv med, här är det Alice som ville vara med på foto!

Böckerna som syns är Stephen King med böckerna Köplust, Carrie, Förbannelsen, Sömnlös och Stark, där finns även J.R.R Tolkien Bilbo med tjusiga illustrationer i, en Agatha Christie Katt bland duvor.  Vi har även Arne Dahl, Misterioso ( Kära Sambons val) Här finns även Thomas Harris Röd Drake och Lynda La Plantes bok Voodo ( en liten joker i det hela), Därefter har vi även Henning Mankell Kennedys hjärna och John Grishams Firman (även Kära sambons val). Därefter har vi Dansar med vargar av Michael Blake och sedan en fin utgåva av Ronja Rövardotter. Plus då de fyra pocketarna med Liftarens guide till galaxen.  Så sammanlagt 18 böcker för ca ett hundra kr, det känns helt ok!2 kommentarer:

  1. Vilken härlig hög! Och många King :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. =) Visst är det en härlig hög! Är roligt att få utöka King samlingen, King är en av de jag brukar hålla ögon efter på just loppis och liknande.

      Radera