onsdag 10 december 2014

Tematrio: Bokaccessoarer

I veckans tematrio vill Lyran att vi ska tänka på att det är jul snart och lista tre bokligt relaterad julklappstips, antingen till en själv eller till någon annan. Jag har väl en och annan sak jag hade kunnat lista men efter en höst fylld av sjukdomar, skador, 150 % studier och en massa annat djävulskap så finns det tre saker jag önskar åt mig men också åt mina nära och kära:

 1.  Lästid/Lugn och ro: Mängder av lästid alternativt för de som inte är lika boktokig som mig så film/tv-serietid. Eller bara lugn och ro tid åt alla stressade familjemedlemmar
 2. Ett bekvämt soffhörn/En go fåtölj: En plats där man helt enkelt kan befinna sig medan man njuter av sin lästid/ tv/film-tid/ lugn och ro tiden
 3. Något gott att tugga på: Att läsa en längre tid, se på film/tv eller att bara sitta och filosofera i lugn och ro kräver ofta något lämpligt att tugga på, lite hemmagjort julgodis eller några fina chokladpraliner blir alldeles perfekt.

14 kommentarer:

 1. Det var tre bra önskningar!

  SvaraRadera
 2. Vilken perfekt lista! Hoppas du får uppleva alla tre i jul :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. =) Tack! För egen del blir det inte direkt under julen men väl första veckan i januari så ska jag enbart ägna mig åt dessa tre sakerna! =)

   Radera
 3. Låter som en alldeles utmärkt lista.

  SvaraRadera
 4. det låter riktigt härligt! precis så vill jag också ha det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. =) Visst låter det härligt, nu hoppas jag bara på att tiden ska räcka till =)

   Radera
 5. Håller med fullt ut på alla dina önskningar! Jag är visserligen sjukskriven, men har haft svårt att hitta läsron, så den skulle jag verkligen vilja få tillbaka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läsro är kan vara svår att hitta, den har en tendens att smita undan. =)

   Radera