måndag 1 februari 2016

Vecka bokbloggsfråga: Vecka 5

Som sagt januari kom och gick, många av de olika veckotema som jag hade velat vara med på de hanns/orkades inte med. Men nu är det februari och då börjar vi på ny kula! Och vi börjar med veckans bokbloggsfråga!

Veckans bokbloggsfråga är: Är du med i någon bokcirkel, antingen på nätet eller ”i verkliga livet”?

Det blir ett mycket kort svar denna gång, Nej det är jag inte! Men jag skulle gärna vilja vara det. Biblioteket där jag bor har en mycket trevlig bokcirkel men då det är på kvällstid och jag arbetar alla kvällar i veckan så blir det svårt.

Jag och kära sambon planerar en liten minicirkel kring Wahlös/Sjöwalls Roman om ett brott. Men i övrigt så nej, inga bokcirklar vare sig på nätet eller i verkliga livet.

8 kommentarer:

 1. Bra att ha en sambo att ha bokcirkel ihop med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är fint att dela sitt läsintresse med sambon =)

   Radera
 2. Jag har kikat lite på biblioteket bokcirkel, men så länge jag har så många olästa böcker i min hylla så känns det inte försvarbart att vara tvungen att läsa en bok som inte finns där :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. På mitt bibliotek så skaffade de pocketböcker åt alla de som var i cirkeln som man fick låna. =)

   Radera
 3. Säkert mysigt att bokcirkla med sambon! :) Jag, mamma, lillasyster och pappa har faktiskt också funderat på att läsa något llihop och sedan diskutera, men det har liksom inte blivit av än .. :S

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kan det lätt bli, tidsbrist och vardagens alla måsten som kommer i vägen.

   Radera
 4. Vad roligt med en minicirkel med sambon!

  SvaraRadera