onsdag 8 april 2015

En liten teaser!

Jag fick för en tid sedan ett e-mail ifrån Sophie Persson som arbetar på ett litet förlag som heter Magic Wonders. Sophie undrade om jag möjligen ville läsa två barn bilderböcker Rabarbertjuven och Morfars tofflor skrivna av Vanja Persson och illustrerade av Christoffer Hansen. Först var jag lite tveksam eftersom jag inte har egna barn och inte har barn i min direkta närhet. Men jag blev ändå nyfiken på böckerna och efter lite betänketid så kände jag att det skulle vara intressant att läsa utanför min vanliga läs-zon. Bilderböcker är något jag sällan läser men kan tycka är väldigt spännande att läsa ibland faktiskt. Sedan är också intressant att se hur bilderböcker ser ut idag i jämförelse med när jag var liten för många år sedan!

I samband med detta så frågade Sophie även om jag kunde tänka mig att låta författaren skriva ett litet gästinlägg. Självklart sa jag ja till detta, det är alltid intressant att få veta mer om författaren bakom boken. Så Vanja Persson har skrivit ett gästinlägg där hon berättar lite om sig själv och hur böckerna kom till. Det inlägget kommer ikväll! =)

Imorgon kommer jag även skriva om Vanja Perssons två böcker Rabarbertjuven och Morfars tofflor.

1 kommentar:

  1. Åh vad kul. Jag har visserligen inte riktigt så små barn längre, men tycker barnböcker är intressant. Ser fram emot. :-)

    SvaraRadera