tisdag 7 april 2015

"Reklam" för For Life

Jag skrev tidigare under hösten ett inlägg om ett projektarbete som heter For Life och för en tid sedan hörde sig de av till mig igen. Eva frågade om jag kunde tänka mig att återigen ge lite reklam för deras arbete. Mycket för att deras kollektion med armband och halsband har utökats med nya färger och för att de har startat en insamling vid sidan om detta projektet.

Eftersom For Lifes syfte är att samla in pengar som går till cancerforskning så känns det helt rätt att skriva om dom igen. Detta projekt ingår i en samverkan med Jobb och utvecklingsgarantins sysselsättningsfas. Projektet i sig ska ge deltagarna en chans att utvecklas, skaffa erfarenheter, meriter och referenser inför framtida jobb. Läs mer om dom Här. 


Här kan ni även läsa och ser mer om hur deras insamling går och om ni själva vill bidra med en slant utan att köpa något så går det att göra där.
Grundidén i For Life är att skapa armband och halsband med texten For Life eller Zero Cancer och där all förtjänst ska gå vidare till cancerforskningen. Deras handtillverkade smycken säljs via e-handeln eller på större evenemang.  Här kan ni se deras utbud.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar