torsdag 23 april 2015

Tävling hos C.R.M Nilsson!


C.R.M Nilsson firar att hon fått komma hem ifrån sjukhuset ( Hoppas du snart mår bättre!) med att lotta ut två böcker av underbara författaren Sarah Waters! Sarah Waters är något av en favorit här och jag tar gärna chansen att vinna hennes nya bok! Läs mer Här!

Läs bara här: London: "1922. Kriget har vänt upp och ner på allt och svept med sig pojkar och män. De kvinnor som nu måste leva vidare gör det i en helt ny värld som också bjuder nya friheter
I ett stort hus i den burgna Londonförorten Camberwell bor Frances Wray med sin mor, mrs Wray. Deras liv har förändrats drastiskt. Familjens män har stupat och för att klara hyran blir mor och dotter nu tvungna att ta in hyresgäster. Ett ungt par ur den lägre tjänstemannaklassen, Lilian och Leonard Barber, flyttar in. In kommer den nya världen och dess sociala spänningar. Och när Frances, som är en modern kvinna med moderna idéer om kärlek, kommer allt närmare Lilian, påbörjas ett kammarspel som ska explodera med oförutsedda konsekvenser som följd"
Låter ju helt underbart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar