tisdag 20 januari 2015

En ny liten familjemedlem!

I helgen så flyttade det hem en ny liten familjemedlem här! Han heter Mio och är en liten hittekatt. Han och hans bror hittades i ett dike, helt ensamma, mammakatt har förmodligen dött av olycka eller försvunnit på annat sätt för hon fanns inte att hitta. 3 veckor gamla och helt ensamma i världen, men med tur och snälla människor så fick Mio och hans bror stödhem och en extramammakatt. Nu 13 veckor gammal fick han så flytta hem till oss! Det är Kattkommando Syd som står bakom Mio räddning och är en förening väl värd att besöka! De andra tre är lite avvaktande men det börjar sakta bli allt bättre, så med lite tålamod och tid så ska nog de alla snart komma överens. Så säg Hej till den lilla med de allra största fladdermusöronen!


14 kommentarer:

 1. Tack =) Han är en liten sötnos =)

  SvaraRadera
 2. Åh vad fin! Vilken tur att det finns snälla människor som kan ta hand om när något går fel :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. =) Tackar! Visst är det tur att det finns eldsjälar.

   Radera
 3. Underbart att det finns folk som tar på sig att rädda dumpade och oönskade djur!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det det, det finns alldeles för många hemlösa och övergivna katter därute.

   Radera
 4. Vad ska nu mamma skriva, gangster men söt ändå. Nä han ser mysig ut. En vitaminkick som ni alla i familjen behövde efter en tuff höst. Mio vet ju inte vad som har hänt innan och därför kan han sprida glädje och energi till er. Lycka till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. =) Tack kära mams! Jodå nog har han energi, han piper högt här just nu i ren frustration över all energi och över allt han INTE får göra! det lilla livet vet verkligen inte hur väl behövlig han var, att kunna le och skratta behövs i det tunga och mörka.

   Radera
 5. Vilken sötnos. Typiskt att örona växer fortare än resten av katten. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack =) Jag hoppas nästan att han behåller sina stora öron! De är så charmig =)

   Radera