torsdag 2 mars 2017

En massa fin post!

I veckan så har det ramlat in en massa fina paket med väldigt trevliga böcker! Det är tur att jag och sambon bestämt oss för att helgen som kommer ska ägnas åt att göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt! Inga planer eller måsten, bara vara och vila. Undantagen är promenad med hunden och matlagning förstås =)

Läsningen är ju klar för hela helgen! Dels kan jag välja någon av dessa böckerna här nedan eller någon ifrån de tidigare högarna! Snart blir det läshelg på hög nivå!


4 kommentarer:

 1. Sitter bara och gapar över omslaget till "Blodskifte". Lite som en blandning av Jehovas vittnens Vakttornet och någon amerikansk actionserie. Undrar nyfiket vad den handlar om och vilken målgrupp den är tänkt för.
  Bra att du ägnar helgen åt att lata dig, det måste man få göra ibland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blodskifte är en tonårsbok. Urban fantasy som utspelar sig i Jönköping :) ser kanske något märklig ut men vet sedan tidigare att Eva Holmquist brukar skriva bra böcker så ska bli spännande att läsa den. Ibland behövs helger då man bara vilar och tar hand om sig själv. Hoppas du med får en fin helg.

   Radera
 2. En läshelg vore inte fel, kan man slänga ut barnen tro.

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) du får prova o se hur det går :) man är värd läshelger ibland. Vila är nämligen så viktigt.

   Radera